Познатата история - ще се разточва делото докато се загуби основната идея, а през цялото време разни киеци ще лапат разни дребни суми и накрая важния ще вземе една по-голяма сума.
Известие
Collapse
No announcement yet.
УЖАС отиде си една красива 166-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПознатата история - ще се разточва делото докато се загуби основната идея, а през цялото време разни киеци ще лапат разни дребни суми и накрая важния ще вземе една по-голяма сума.Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Колеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокаткатаAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокаткатаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениечестито и от мен колега,поздравявам те за постоянството и търпението,защото минах по твоя път с идентична катастрофа(аз с мотор),но виновния дръпна в Германия,докато се насрочи делото,а аз си останах със счупените ребра и пръст в устата!
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЧестито, корави нерви трябва да има човек!
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеИзчетох цялата тема с интерес!Радвам се, че всичко свърши както трябва!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от МИТАКА1654 Покажи съобщениечестито и от мен колега,поздравявам те за постоянството и търпението,защото минах по твоя път с идентична катастрофа(аз с мотор),но виновния дръпна в Германия,докато се насрочи делото,а аз си останах със счупените ребра и пръст в устата!Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолеги след 4 дела спечелих в моя полза съда февруари месец ! Преди 20 дена отидох с решението в КАТ и ми върнаха надупченото талонче с голямо нежелание хахахахахахааха без глоби без откраднати точки ! Отидох и до Лев Инс в същия ден писах молба и пак с завереното решение я подадох ! И вчера по IBAN-а ми пристигнаха 2800 лв. (останалите 50%) доволен съм и от застрахователите не са имали грам претенции и от съда , и разбира се от адвокаткатаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment